Obavijest SIM organizacijskog odbora

Obavijest SIM organizacijskog odbora

Pet, 13. Ožujak 2020.


Dragi SIMovci,

Ovogodišnje Plazma Sportske igre mladih u Hrvatskoj su započele s natjecanjima i svim drugim aktivnosti već u siječnju i do sada smo proveli 40% svih aktivnosti, što uključuje natjecanja u pojedinom sportu i Turneju radosti. S obzirom na situaciju sa širenjem virusa COVID-19 želimo našim malim sportašima, njihovim roditeljima, našim partnerima i svima drugima s kojima surađujemo poručiti da smo u svakodnevnom kontaktu s nadležnim institucijama i od njih dobivamo smjernice za postupanje.

Kako bi sveli rizik na najmanju moguću mjeru privremeno ćemo obustaviti naše aktivnosti na terenu i odgoditi ih na neko vrijeme, prema dogovoru s nadležnim institucijama.

Vjerujemo da će se stanje u dogledno vrijeme smiriti, što će nam omogućiti da održimo sve aktivnosti i ove godine. Izradit ćemo novi plan sportskih natjecanja i Turneje radosti, što uključuje i Svečano otvaranje u Zagrebu, o čemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH u najvažnijem segmentu provođenja amaterskih sportskih aktivnosti s djecom, odnosno organizacijom natjecanja spadaju u najviše Europske standarde, za što smo dobili brojna priznanja, i ta činjenica kao i entuzijazam dvjestotinjak ljudi na terenu daju vjeru kao ćemo i ovoga puta organizirati jednako dobre, ako ne i bolje Igre nego do sada.

Zahvaljujemo na povjerenju i stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.