Predsjednik UEFA postaje ambasador Plazma Sportskih igara mladih

Aleksander Čeferin će na svečanoj ceremoniji u hotelu Esplanade u Zagrebu 11.12. bit proglašen novim ambasadorom Igara uz televizijski prijenos

Predsjednik UEFA postaje ambasador Plazma Sportskih igara mladih

Čet, 05. Prosinac 2019.


Smaragdna dvorana hotela Esplanade u Zagrebu ugostit će u srijedu, 11. prosinca vodeće osobe iz političkog, sportskog i gospodarskog svijeta regije na svečanoj ceremoniji proglašenja g. Čeferina ambasadorom Igara. Plaketu će mu predati naš najdugovječniji ambasador, Predrag Mijatović, a pozdrave će mu u uputiti i naši ostali svjetski poznati sportaši. Prijenos ceremonije možete pratiti uz izravan prijenos na N1 i SK televizijama s početkom u 13.30 sati.

Nogomet je najmasovniji sport u sustavu Plazma Sportskih igara mladih, a naša najmasovnija platforma je Coca- Cola Cup u kojem svake godine sudjeluje više od 35.000 djece i mladih. Veselimo se razvoju i podršci ovog sporta, a već sad ekskluzivno najavljujemo da ćemo od slijedeće godine uvesti i ženski nogomet kao kategoriju. Jačanje ženskog nogometa jedan je od strateških ciljeva UEFA i veselimo se podršci koja će omogućiti da i djevojčice dobiju svoje nogometne turnire.