Velika završnica Coca-Cola Cupa za Grad Zagreb

Veliki završni Coca-Cola Cup malonogometni turnir za Grad Zagreb održat će se u ponedjeljak 22.06. s početkom u 11:00 sati na terenima NK Zelengaj u Zagrebu.

Velika završnica Coca-Cola Cupa za Grad Zagreb

Pet, 19. Lipanj 2020.


Program će započeti nastupom Zaprešić Boysa i Marka Kutlića, dok će prvi udarac izvesti Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar Unutarnjih poslova. Više od 45 malonogometnih ekipa borit će se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu krajem srpnja. S nogometašima i njihovim navijačima družit će se i mnogobrojni sportaši, a provodit će se i edukativne aktivnosti Ministarstva untarnjih poslova u sklopu zajedničke kampanje ''Budi navijač, a ne razbijač'' i Nacionalnog programa sigurnosti u cestovnom prometu.

Coca-Cola Cup  najveći je malonogometni turnir u Europi koji će u Hrvatskoj ove godine okupiti više od 40 tisuća natjecatelja. Od ove godine pod pokroviteljstvom UEFA uvedena je i kategorija ženskog nogometa, u sklopu kampanje promicanja nogometa među djevojkama, jednakosti i fair playa. Program otvorenja započet će u 11 sati uz voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica.