Đurđevac i Križevci domaćini Turneja radosti

U nastavku sezone Plazma Sportskih igara mladih Koprivničko- križevačka županija ugostit će velike Turneje radosti

Đurđevac i Križevci domaćini Turneja radosti

Čet, 11. Lipanj 2020.


Veliko sportsko-edukativno događanje održat će se u subotu, 13. Lipnja, s početkom u 10 sati u Đurđevcu na Trgu sv. Jurja. Uz natjecanja u atletici i graničaru, Đurđevac će ugostit i regionalni HEP turnir u rukometu, županijski turnir u šahu, te Coca- Cola Cup kvalifikacijski turnir u nogometu.

Gradski atletski stadion u Križevcima će u ponedjeljak u 12 sati u sklopu Turneje radosti ugostit najbolje atletičare koji će se boriti za plasman na državnu završnicu u Savudriji.

Programi će započeti zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji će zapaliti predstavnici gradova i predstavnici Plazma Sportskih Igara mladih. Osim sportskog dijela natjecanja sve okupljene čekaju mnogobrojna iznenađenja te edukativne aktivnosti u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Događanja će biti organizirana u skladu s uputama i mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Civilnog stožera RH uz obaveznu dezinfekciju i registraciju.  Sve okupljene čeka okrijepa u Coca- Cola Cup corneru, izbor za najboljeg sportaša Hrvatske.