Mladi Popovčani plasirali se na županijsku završnicu Coca-Cola Cupa

Veliki kvalifikacijski turnir Coca-Cola Cupa održao se 11. veljače pred punim tribinama u Popovači

Mladi Popovčani plasirali se na županijsku završnicu Coca-Cola Cupa

Sri, 12. Veljača 2020.


Sportska dvorana Osnovne škole Zorke Sever zamalo nije mogla ugostiti sve zainteresirane navijače na još jednom izdanju Coca- Cola Cupa u Sisačko-moslavačkoj županiji. Prepune tribine, odlična navijačka atmosfera i fair play obilježili su malonogometni spektakl u Popovači.

Svečano otvorenje počelo je u 10 sati,  a najbolje malonogometne ekipe pozdravili su Roman Rosavec, dožupan Sisačko-moslavačke županije, Josip Mišković, gradonačelnik Popovače, Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih i Zvjezdana Martinec, ravnateljica škole. Ekipe su nestrpljivo čekale početak natjecanja, a na nogometni teren istrčale su i djevojke. Coca- Cola Cup će od ove sezone uz podršku UEFA organizirati turnire za djevojke kako bi se najmasovniji svijet na svijetu propagirao i u ženskoj konkurenciji. Prekrasan sportski dan podržali su i predstavnici Ministarstva unutarnjh poslova sa svojim edukativnim štandom.

Pobjedu u ženskoj katergoriji odnijela je ekipa Sister stres, dok je kod mladića najspretnija i najsretnija bila ekipa Ramci.

Čestitamo svim ekipama na fair play igri i lavovskoj borbi na terenu!

Slike s turnira možete pogledati OVDJE