Osnovan krizni stožer Plazma Sportskih igara mladih

Osnovan krizni stožer Plazma Sportskih igara mladih

Pon, 13. Srpanj 2020.


Na sjednici Organizacijskog odbora Plazma Sportskih igara mladih održanoj 13. srpnja u Splitu osnovan je Krizni stožer za koronavirus Plazma Sportskih igara mladih.

Predsjednikom Kriznoga stožera za koronavirus Plazma Sportskih igara mladih imenovan je Izvršni          direktor Plazma sportskih igara mladih, g. Tihomir Gudić. Uz predsjednika g. Tihomira Gudića kao savjetodavno tijelo djeluju i sljedeći članovi Kriznoga stožera: g. Boško Ramljak, savjetnik Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost, g. Ivica Sinovčić, član uprave BRODOSPLIT-ATEST d.o.o., dr. Milena Matulić, g. Marijan Bašić, voditelj doma Studentskog centra Split i dr.sci.Marko Šimunović dr.med.

Plazma Sportske igre mladih osnovale su Krizni stožer za koronavirus koji je sastavljen od liječnika, stručnjaka za medicinu rada i sporta, logističkog i administrativnog osoblja kako bi imali  što bolji pregled nad situacijom uzrokovanom koronavirusom. Svim voditeljima održat će se preventivno- edukativno predavanje, provodit će se sve preventivne aktivnosti i mjere sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH, a sva natjecanja organizirat će upravo u skladu s njihovim mjerama i preporukama.

Zapisnik sa sjednice možete pogledati OVDJE