Mali nogomet stariji od 12 godina

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa. Rekordnu 2018. godinu obilježilo je više od 32.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 100 gradova.

Mali nogomet stariji od 12 godina

Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se od siječnja do svibnja 2020 nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u kolovozu u Splitu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.
 

Prijavi se i ''Budi dio igre''
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2005. godište i mlađi) i U-18 (2002. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

 “Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/
 ''Coca-Cola Cup Hrvatska'': https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

 i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

 

ONLINE PRIJAVE ZA NATJECANJE

PRAVILA MALI NOGOMET