HEP rukomet

HEP turnir u rukometu izrazito je popularna sportska disciplina u sustavu natjecanja Plazma Sportskih igara mladih. Mlade rukometašice i rukometaši će se kroz sustav kvalifikacijskih i županijskih turnira u svojim disciplinama plasirat na državnu završnicu i uživat u druženju sa svojim vršnjacima u Splitu na velikoj državnoj završnici.

HEP rukomet

Kvalifikacijski turniri razigravat će se  od siječnja do lipnja u kategoriji 2008. godište i mlađi u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Kad tvrtka ima tako velik utjecaj na društvo kao što ima Hrvatska elektroprivreda, i kad društvo na različite načine snažno utječe na poslovanje HEP-a, brojna su dodirna područja u kojima se mogu partnerski  provoditi projekti usmjereni na rast kvalitete života. Kao nacionalna kompanija,  Hrvatska elektroprivreda je od svog osnutka usmjerena podržavanju hrvatske kulture i baštine, podizanju kvalitete života u zajednici te, posebno, pružanju podrške hrvatskom sportu. S obzirom da je sport najveći promotor Hrvatske, njenih ljudi i vrijednosti u svijetu, HEP već dugi niz godina podupire brojne sportske događaje, projekte i reprezentacije, sa željom da doprinese uspješnosti i izvrsnosti hrvatskih sportaša, ali i potakne što više hrvatskih građana na bavljenje sportskim aktivnostima.

 

HEP vjeruje u tezu da sport osim zdravog tijela razvija zdrav duh te da su sportaši svojim primjerom i rezultatima s pravom uzor mladim generacijama.

 

Zbog toga Hrvatska elektroprivreda aktivno promovira sportski duh te se ponosi sve većim brojem vlastitih zaposlenika koji se rekreativno bave sportom te na natjecanjima ostvaruju zapažene rezultate.

 

Direktorica rukometa: Mirjana Kirin 098 750 384; mirjana.kirin1@skole.hr

ONLINE PRIJAVE ZA NATJECANJE

PRAVILA RUKOMET